RESTORAN CAPRIOLO

RESTORAN CAPRIOLO
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Salaš 264
  Bačka Topola 24300
  Srbija
 • Telefon: +381 24 712 055
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme Trenutno otvoreno

  Ponedeljak 11:00 - 23:00
  Utorak 11:00 - 23:00
  Sreda 11:00 - 23:00
  Četvrtak 11:00 - 23:00
  Petak 11:00 - 23:00
  Subota 11:00 - 23:00
  Nedelja 11:00 - 23:00

Restoran u Bačkoj Topoli

Lovački dom i restoran Capriolo u Bačkoj Topoli je spoj tradicionalnog i modernog, mesto koje pruža čarobne uslove za odmor i rekreaciju. Ambijent restorana je rustičan, a raspolaže sa tri sale koje su rađene u različitim stilovima.

lovacki_dom_restoran_capriolo_backa_topola

Restoran Capriolo se nalazi neposredno na izlazu iz Bačke Topole ka Bečeju i smešten je na predivnom istoimenom salašu u neposrednoj blizini vinarije Brindza. Od Novog Sada je udaljen oko 75 km, a od Subotice 40 km.

basta_restorana_capriolo_backa_topola

Restoran Capriolo je počeo sa radom 1991. godine i stekao je epitet renomiranog restorana koji se može pohvaliti velikom ponudom domaćih nacionalnih specijaliteta i velikim izborom jela italijanske i internacionalne kuhinje.

specijaliteti_domace_kuhinje_restoran_capriolo


Picerija Capriolo

Picerija Capriolo je najstariji deo ovog kompleksa, čije zidove krase bogati trofeji ovdašnjih lovaca. Picerija je rađena u stilu stare lovačke kuće u drvenom dekoru, koja čini srce samog objekta.

pizza_diavola_picerija_capriolo_backa_topola


Organizacija svadbi i svečanosti

Restoran Capriolo nudi i mogućnost organizovanja svadbi, maturskih večeri, rođendana i ostalih porodičnih ili drugih svečanosti.

Restoran ima kapacitet za 150 osoba. Unutrašnja sala je uređena u klasičnom stilu, a najnoviji deo restorana je zatvorena terasa, na kojoj dominira vinski kutak, sa nekim seoskim detaljima i lepim trofejima.


Salaš 264 Capriolo

Bačka Topola je već dugo poznata po lovnom turizmu, a salaš 264 Capriolo zauzima posebno mesto u ovoj vrsti ponude jer je omiljeno odredište lovaca. Salaš Capriolo ima veliko iskustvo u organizovanju sezonskog lova, sa mogućnošću smeštaja lovačkih pasa.

salas_264_capriolo_backa_topola


Smeštaj na salašu Capriolo

Moderno opremljen smeštaj na salašu Capriolo omogući će vam da se u potpunosti opustite i uživate u ovom salašarskom ambijentu. Smeštaj se sastoji od moderno opremljenih soba koje imaju internet konekciju, kablovski TV, kupatilo sa tuš kabinom. 

soba_na_salasu_264_capriolo_baska_topola

Ovaj smeštaj na salašu je pogodan za veće grupe, ali i za individualne parove. Šest soba u okviru salaša poseduje prostran zajednički dnevni boravak, trpezariju i saunu.

Mapa