Etno dućan Đurđić dobio sertifikat "Balkanika Superior"

od Admin u 02-08-2021 u Vesti i saopštenja

Etno dućan Đurđić dobio sertifikat "Balkanika Superior"

 

etno-ducan-djurdjic-sokobanja

 

Etno dućan Đurđić dobio je sertifikat "Balkanika Superior" i na taj način se pridružio odabranim firmama koje su od 2018. godine dobile ovaj Regionalni brend istočne Srbije, koji dodeljuje RARIS - Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije.

 

Sertifikat "Balkanika Superior" predstavlja žig garancije kupcima da proizvedena roba odgovara navedenim kriterijumima, a kada su u pitanju proizvodi firme Etno dućan Đurđić, kao što su med i pčelinji proizvodi, prirodna kozmetika, biljne kapi i tinkture, potvrđuje njihov kvalitet i 100% prirodne sastojke koji najvećim delom potiču baš iz Istočne Srbije.

Etno dućan Đurđić je mala firma iz Sokobanje, koja je pre trinaest godine počela sa proizvodnjom kao mala kućna radionica. Danas Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje širok asortiman proizvoda koji se baziraju na rtanjskom medu, pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju sa planine Rtanj i okoline Sokobanje, a svi proizvodi su 100% prirodni i ručno rađeni, po jedinstvenoj recepturi. 

 

Pročitajte više o asortimanu proizvoda koje proizvodi Etno dućan Đurđić.

 

Pored Etno dućana Đurđić kao otvrdu kvaliteta svojih proizvoda sertifikat "Balkanika Superior" dobile su i firme Vinarija Mikić, Vinarija Matalj, Vinarija Raj, Timomed i drugi.

Etno dućan Đurđić dobio je mnogobrojna priznanja za kvalitet svojih proizvoda na mnogim lokalnim i međunarodnima sajmovima.