6. Salon vina Kragujevac 2021

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Kralja Petra I 18, Kragujevac

Mesto dešavanja: Hotel Kragujevac

Kontakt

Telefon: +381 34 334 883

Poseti web sajt Pošalji e-mail

 

plakat-6-salon-vina-kragujevac-2021

 

Gradska turistička organizacija Kragujevac vas poziva da posetite 6. Salon vina Kragujevac 2021, koji će se održati u petak, 18. juna 2021. godine, od 12 do 20 časova, u Kongresnom centru hotel "Kragujevac" u Kragujevcu.

 

6. Salon vina Kragujevac 2021 održaće se u organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije i "Wine Expert" Asocijacije, a u redovnom programu predstaviće se oko 90 vinarija i 15 proizvođača hrane, pekarskih proizvoda, maslinovog ulja i vode, sireva i suhomesnatih proizvoda, kao proizvođači opreme za vino i enoloških sredstava.

Pored redovnog programa, biće održan i prateći program, u okviru koga će biti održana promocija programa Centra za vinski turizam Srbije, kao i izložba muzejske postavke pod nazivom "Vinska kraljevska Srbija" u galeriji kuće Đure Jakšića u Kragujevcu.

U zavisnosti od mera za javno okupljanje zbog pandemije Covid-19, organizatori su obezbedili i alternativni prostvor na otvorenom, tj. atrijum i letnju baštu hotela "Kragujevac", kako bi ove godine bio održan 6. Salon vina Kragujevac.

Ne propustite priliku da među mnogobrojnim vinarijama, posetite štandove vinarija:

Podrum Braća Rajković, Gornje Zleginje
Vinarija Matalj, Negotin 
Vinarija Frunza Aglaja, Negotin
Vinarija Raj, Rajac, Negotin
Vinarija Plavinci, Zaklopača, Beograd
Vinarija Virtus, Žabari
Vinarija Milosavljević, Bučje, Trstenik


Dobro došli!