Sajam turizma 2020 Beograd

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd

Mesto dešavanja: Beogradski sajam

Kontakt

 

plakat_sajam_turizma_2020_beograd

 

Sajam turizma 2020, održaće se od 20. do 23. februara 2020. godine, na Beogradskom sajmu.

Na tradicionalnom sajmu turizma u Beogradu, pod sloganom "Put pod noge", mnogobrojne turističke organizacije predstaviće turističke atrakcije svojih opština. 

Kao i svake godine turističke agencije će na ovom sajmu turizma ponuditi turističke aranžmane za letovanje 2020. po First Minute cenama u hali 1, Beogradskog sajma.

Kada je u pitanju predstojeće leto pronađite i najbolje aranžmane za letovanje u Crnoj Gori, a u hali 1 Beogradskog sajma predstaviće se i Hotelska grupa "Budvanska Rivijera", na štandu 1309, Turistička organizacija Kotor, Turistička organizacija Tivat i Turistička organizacija grada Podgorice na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Na 42. Međunarodnom Sajmu Turizma u Beogradu predstaviće se i Turistička organizacija opštine Žagubica, a posetioci sajma moći će da vide široku paletu proizvoda i usluga koje nudi Homolje.

Turistička organizacija opštine Knić predstaviće turističku ponudu svoje opštine na svoj izložbenom prostoru u hali 4 Beogradskog sajma. Na štandu će biti predstavljena lepa priroda Gruže, predlozi za aktiva odmor, seoski turizam, tradicionalna hrana i manifestacije opštine Knić.

U okviru zajedničkog nastupa Turističke organizacije Zapadne Srbije, Turistička organizacija Kosjerić će predstaviti manifestaciju Čobanski dani, koja traje već 40 godina, kao i originalne tematske ture, seoski turizam i tradicionale proizvode kao što su voćni sokovi i rakija, domaći sirevi itd. Prezentacija će biti održana 21. februara u 16:30 časova u hali 4, Beogradskog sajma. Na istom štandu, predstaviće se i Turistička organizacija Zlatar, a prezentacija turističkih atrakcija Zlatara zakazana za je u petak, 21. februara, od 17:30-18:00 časova na štandu 4055, u hali 4 beogradskog sajma.

Na ovom štandu imaćete priliku da vidite i prezentacije Turističke organizacije Zlatibor, Turističke organizacije Sjenica, kao i turističke organizacije Užica, Bajine Bašte, Čačka, Ivanjice, Dragačeva, Arilja, Požege i Prijepolja, gde će biti predstavljene turističke atrakcije i lepote Zapadne Srbije, hoteli, turističke agencije, proizvođači suvenira i tradicionalnih proizvoda.

Turistička organizacija Veliko Gragište će nastupiti samostalno na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu. Ove godine posetioci sajma imaće priliku da uživaju u multimedijalnoj prezentaciji turističkih atrakcija velikog Gradišta, a pored Srebrnog jezera, romantičnog odmora i mistične istorije, biće predstavljena i Ramska tvrđava. Glavna prezentacija biće održana 21. februara u 11 časova u hali 4.

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, predstaviće se i Gradska turistička organizacija Kragujevac, koja će zainteresovanim posetiocima dati odgovor na pitanja: Kako provesti kratak odmor u Kragujevcu? Gde se proizvodi najbolje šumadijsko vino, a gde najbolja rakija? Koji restorani imaju najbolje šumadijske specijalitete, a koja seoska domaćinstva prave najbolje domaće šumadijske proizvode? 

U hali 4 Beogradskog sajma samostalno će se predstaviti i Turistička organizacija grada Požarevca, koja će posetiocima Sajma turizma u Beogradu na savremeno tehnološki opremljenom i atraktivno dizajniranom štandu prikazati najveće turističke atrakcije opštine Požarevac: Ljubičevske konjičke igre u septembru, arheološki park Viminacijum i još mnogo toga.

Turistička organizacija opštine Kladovo nastupiće na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu na zajedničkom štandu pod nazivom "Donje podunavlje - Đerdap", na kome će se predstaviti i Turistička organizacija Golubac, Turistička organizacija opština Negotin i Majdanpek, Nacionalni park Đerdap i Arheološki muzej "Lepenski vir". Svečano otvaranje projekta "EU za kulturno nasleđe i turizam" najavljeno je za 20. februar, u 13 časova, na štandu 81, u hali 4 Beogradskog sajma, a sredstva ovog projekta namenjena su obnovi i poboljšanju infrakstrukture tvrđave Fetislam.

Turistička organizacija opštine Irig predstaviće se na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu, na štandu Turističke organizacije Vojvodina, a specijalna prezentacija opštine Irig, putem promo filma i promotivnih materijala, zakazana je za četvrtak, 20. februar u 11 časova, na štandu 4056, u hali 4 Beogradskog sajma.

Na štandu Turističke organizacije Vojvodina, predstaviće se i Turistička organizacija Stara Pazova, a prezentacija najposećenije manifestacije u Staroj Pazovi "Gastro Srem" održaće se u četvrtak, 20. februara u 15 časova, na štandu 4056, u hali 4 Beogradskog sajma. Tom prilikom imaćete priliku da probate čuveni kolač, lepe Ženet iz Golubinaca, velike ljubavi Ludviga Van Betovena, dok će tajni recept biti otkriven na manifestaciji krajem avgusta.

Turistička organizacija opštine Bečej, predstaviće se na štandu Turističke organizacije Vojvodina, u petak, 21. februara, u 11 časova, na štandu 4056, u hali 4 Beogradskog sajma. Tom prilikom moćićete da vidite prezentaciju turističkih atrakcija opštine Bečej - Dvorac Fantast, interaktivni naučni park Muzej "Kuća braće Tan", i prelepe reke Tise, kao i najčuvenije manifestacije u Bečeju "Tanderbal".

Turistička organizacija opštine Kovin predstaviće i ove godine turističke potencijale opštine na 42.Međunarodnom Sajmu Turizma u Beogradu. Tom prilikom na štandu 4014, u hali 4, biće predstavljene turističke atrakcije Kovina: Dunav i njeni rukavci, Deliblatska peščara, Specijalni rezervat prirode Kraljevac, nesvakidašnja maketa Dunava i još mnogo toga.

Turistička organizacija Vrnjačka Banja na svom štandu 4052 u hali 4 Beogradskog sajma predstaviće svoju novu ponudu, kao i kalendar dešavanja za 2020. godinu.

Ukoliko još uvek niste posetili Etno selo Tiganjica, pruža vam se prilika da vidite čitavu ponudu ovog popularnog etno sela na štandu 1315, u hali 1, Beogradskog sajma.

U okviru beogradskog Sajma turizma od 20. do 23. februara biće održan i 16. Sajam suvenira "Posetite Srbiju", 16. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA i 11. Sajam vina BeoWine.

Dobro došli!